Само за информация- това с наливането на газ в цилиндрите съм го пробвал лично и нищо не става. После ремонт на главата- припасване на клапани, шлайф на главата, гумички. Смяна на маслени сегменти и биелни лагери. Колата гореше здраво масло след като оправих главата, после я отворих пак и смених сегментите и лагерите и сега не гори никакво масло въпреки, че духа от щеката и от капачката за наливане на масло и въпреки че духа върви като луда.
Известие
Collapse
No announcement yet.
гори масло като побъркана
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова с газта дава резултат само ако има запекли сегменти.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова с газта дава резултат само ако има запекли сегменти.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНикакъв резултат не дава, още стоят сегментите в мазето, яко спекли, три дена и наливах газ през свещите.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНай-вероятно си нацелил газ - ментеНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПърво изтичаше бързо газта, после забави и реших, че има ефект, но уви.
А и всеки, който е ползвал петромаксов фенер, също знае че доста често това, което продават по железариите просто не става.
Другата вероятност е просто да са били много яко запекли.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе се майтапя, като говоря за ментето. Ползвал съм доста време газ за горене (това всъщност е керосин), като диелектрична течност за една електроерозийна машина. Заключението до което съм стигнал е, че има огромна разлика в качеството на това, което се намира на пазара.
А и всеки, който е ползвал петромаксов фенер, също знае че доста често това, което продават по железариите просто не става.
Другата вероятност е просто да са били много яко запекли.има газени лампи по стените с декоративна цел, но са функциониращи и понякога ги паля и горят прекрасно със същата газ
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениегазта си беше супер, после с нея си палих печката една годинаима газени лампи по стените с декоративна цел, но са функциониращи и понякога ги паля и горят прекрасно със същата газ
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеГоворя за петромаксов фенер а не за газена лампа с фитил или за разпалване на печка.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеГазта беше още от соца- тогава нямаше ментета
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеС това трябваше да започнеш. Тогава и ракията беше истинскаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka484 Покажи съобщениеаз мисля да пробвам със газта к'вот станеНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Колеги, смених гумичките и се оправи...... за момент!!!! след 2 седмици каране и никакво горене на масло се гонихме с едни приятели и много ама мнооооогоо пържене видя тази алфа. на другия ден проверявам маслото и ужас...... 2-300 грама нямаше. и започна пак да гори и започна да ПУШИ зверски синьо. отидох при друг майстор в пазарджик, който ми го препоръчаха. работел само с италиански коли, попита ме какви са гумичките и дали ги е лепил предишния, казах му че са за 20лв. всичките и едва ли ги е лепил. тогава той ми каза, че много хора идвали след като някой др им сменил гумичките и всички били със изкочили гумички или били хлабави. днес чакам да се обади да е взема и ще видя какво е станало, но предишния майстор ми беше казал, че всмукателния колектор бил чист и това е признак, че не са сегменти.... дано да се оправи....
аааа да ви се похваля и ми направиха мизерия на колата... от заден ляв стоп през целия калник и цялата врата ми е надраха с ключ до ламарина..... ужассссс
Comment
Comment